Sommarlov!

Yes jag är klar med mitt arbete så nu har jag sommarlov!
Imorn blir det Sverige - Ukraina med Fiffi! Ska bli jätteroligt. Var evigheter sen jag såg henne..
Och nu är det bara åtta dagar kvar....
Inte lång tid kvar nu, och man kan nog inte längta mer.
Hoppas min förkylning försvunnit då.

När du får oväntat besök

Ja. Det kommer vi få i Grekland, men det kommer bara bli mysigt.

Lunken idag för treorna på min skola, de var så duktiga så. Jag tyckte det var väldigt gulligt att det var fruktansvärt nervösa för att springa, men se så bra det gick.

Min sambo klarade yrkesprovet, Måste gratulera honom här oxå.

Jag mår bra, men funderar på att lägga ned det här. Finns så mycket jag vill skriva av mig om, men som jag inte kan här av olika skäl.

Nystädat + Rhodos

Nu har vi storstädat hela lägenheten, bytt soffklädsel och bäddat nytt och vädrat. Så nu är det så fint så fint så här hemma. Får se hur länge det får vara så här fint. Skulle gissa på någon dag, men ska väl drömma lite och säga att det håller sig i alla fall en vecka. Drömmar ska man alltid ha.
   Om tre veckor befinner jag mig på Rhodos på ett lyxhotell. Om det känns bra? Vad tror du? Det känns underbart. Sen är det helt underbart att man har en så fin vän som ställer upp och bor hos oss den veckan vi är borta. Så lilla Baltazar slipper flytta till någon annan under veckan vi är borta. Är evigt tacksam för det. För då vet jag att han är i goda händer min lilla Balt.

SEG!

Kanske ska lira lite Guitar Hero, det brukar göra en lite piggare.

Vad gör ni för att pigga upp er lite?

Frisk luft skulle väl varit bra, men det är så fruktansvärt kallt ute.

Träna eller inte

Det är frågan. Har inte tränat på friskis på jättelänge nu. Men å andra sidan så rör jag på mig ganska mycket. Fast nu på senare tid har jag börjat göra lite mer än 100 situps varje dag som jag gör mina obligatoriska strechövningar. Och tro det eller ej men det har givit resultat. Bådar gott inför Grekland. Bara fortsätta så, för att sluta äta godis, glass och choklad är inte ett alternativ.
   Idag är jag väldigt trött, men har skrivit lite på mitt arbete. Känner att jag behöver mer information, men har nu fixat lite med hur jag ska få in den informationen jag behöver.
Imorn är det VFU igen! =) Fast lyckan försvinner på tisdag då det är partnerområdesdag i haninge. Det är bara sura mammor från södertörn som pratar och rent ut sagt skriker. Vi andra får inte ut någon informtation på grund av att de stör så mycket. Hoppas vi inte har basgruppsdagar med dem nästa termin för då kommer inte jag klara av att hålla tyst längre.
   Idag har jag även kikat runt lite på vad jag vill ha från taxfreen på planet. Det är tag 4 betala för 3 på nästan all sprit. Förutom (typiskt) på  smaksatt absolute vodka. Men det blir nog en hel del. De hade även extrapris på kanebo 38 mascaran. Jag hade den för länge länge sedan och jag älskade den. Perkfekt när man är utomlands då den är vattentät, men endast upp till 38 grader. Så det är jättelätt att skölja av den sen. Perfekt helt enkelt. Ordinarie pris är cirka 200 kr styck. Men jag får tre för 290 kronor. Ett fyndpris alltså.
   Nyss var min mamma här och hämta vårt gamla bord, så nu kan vi äntligen städa under sängen, och tro det behövs!


Shopping och Burger King

Nu sitter jag här i soffan och har nyss sett senaste avsnittet av Lost. Jag vill ha ett slut nu tack. Den serien gör mig galen, och ändå fortsätter jag kolla på den.
Kom hem från farsta för några timmar senare, och shoppingen gjorde mig alldeles sömnig. Så nu sitter jag här som sagt med en sovande katt brevid mig. Han är glad idag för han har fått en ny klösmöbel. Dock likadan men den är ju helt ny och inte lika utsliten och vinglig som den förra. Vi fick även en gratis prova på påse av ett nytt foder. Den skulle egentligen kostat över 50 spänn. Men vi fick den gratis. Hur snällt som helst.

Jag ska nu försöka samla på mig lite energi och byta sofföverdrag. Men det är inte världens lättaste, men jag ska försöka i alla fall.
Nu har jag gjort allting annat för att skjuta upp det. Till och med lite skolarbete. Tror mitt individuella kan bli ganska bra om jag får lite mer information och läser på lite mer vad det gäller värdegrund, barnkonvention och läroplan. Har en frågeställning som intresserar mig väldigt mycket. Men å andra sidan nöjer jag mig med ett g i kursen. Tro det eller ej men jag nöjer mig faktiskt med ett g. Det är verkligen inte likt mig. Men självklart gör jag mitt bästa, tro inget annat!


Dåligt väder + förlust

Så nu åker jag in och shoppar lite inför Grekland.

Tråkigt med förlust inatt, men jag tycker ändå det är grymt bra att spela så jämnt mot hemmanationen Kanada.

Nu blir det den traditionella och prestigefyllda matchen Sverige - Finland istället.
Nå Sanna vilka hejar du på? :P


Bra service på ving

Ringde nyss Ving och frågade lite om vad det gällde för klädkod på hotellet. Det har stått lite olika på olika hemsidor. Men hon på ving tog mitt nummer och skulle ringa upp mig när hon fått tag i någon som var på plats på Rhodos. Sen ringer hon upp 10 minuter senare och berättar att hon fått kontakt med en kille därnere. Det är tydligen ett jättelyxigt 5 stjärnigt hotell sa hon. Fastän det "bara" är 4,5 på vings hemsida. Så jag ska bo på lyxhotell återigen. Fast nu i Grekland. Tidigare har det varit i Turkiet två gånger.
Men det jag ville komma till var att det var riktigt bra service.

Min hemlighet

Jag har fått jobb, och jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet. Var där och utbildade mig idag. Fick göra ett litet test och slutligen göra ett prov. Det gick utmärkt.
Idag fick jag även tillbaka mitt arbete från moment I. Jag fick godkänt (Man kunde inte få högre). Jag är nöjd och glad över att slippa komplettera.
Vi fick även klartecken att vår frågeställning går igenom så nu är det bara att köra! Ska bli så kul nu med så mycket VFU. Jag har bestämt mig för att jag ska vara kvar på inriktningen jag är inskriven på. Alltså behörig lärare i samtliga ämnen för F-3 men med fokus på leken i lärandet. Det kommer bli så kul. Längtar så mycket tills jag är klar så det finns inte.

Men nu ska jag slappa.

Jag har bestämt mig

Och det känns helt rätt....

Grattis!

Ytterligare en vän kom in på skolan. Shit vad roligt ni kommer få. Är riktigt glad för er skull, men jag kommer gråta mängder när ni försvinner återigen efter sommaren. Men som jag tidigare sagt, ingenting kan förstöra vår vänskap. Den varar föralltid. Oavsett om du bor i Usa och jag i Thailand. Har jag överlevt ett år, överlever jag nog ett par till.
Grattis återigen!

image129
image130
Det är nog vår turvecka denna vecka.
Men vi förtjänar det här, det här är vårt år, med tanke på att 2007 inte var någon hit för någon av oss. Om man bortser från de tre K:na Kefalonia, Körkort och Kalix

Kefalonia nostalgi

image86image126image127image128image71image53image52image51image50image49image125
Detta var bara en bråkdel av alla bilder.
Kan inte lägga upp alla då det är runt 1000 bilder.

Grattis min kära vän

Är så otroligt glad och stolt över dig. Jag visste att det skulle gå bra.
Kommer dock bli tomt när ytterligare en  väldigt nära vän flyttar bort ett år eller två, men lyckan väger över saknaden.
Men nu i sommar, då får det bli många underbara dagar med gamla hederliga svanisgänget. Basket i svanis, kub i svandammsparken, glass i hamnen etc. För ni vet att ni alltid står mig närmast om hjärtat. När ni lyckas blir jag glad och jag vet att det är tvärtom. Har ägnat många inlägg åt bara er, men det är för att ni är underbarare än underbarast!

Nu har jag fått ur mig det. Hur har då min dag varit?
Jo idag var jag på min praktikplats igen. Var egentligen ledig, men ville gärna vara där ändå, och självklart fick jag det. Vi hade idrott ute i ösregnet, men barnen gav inte upp för det. Jag fick ha hand om stationen kast med liten boll, och barnen skötte sig utomordentligt.

Nu efter de här dagarna på Vfun har jag fått mig en funderare återigen. Vad vill jag? Vill jag bli idrottslärare F-9 inklusive matematiklärare, eller vill jag bli behörig lärare för F-3 med inriktning Lek, idrott och rörelse. Jag har blivit väldigt osäker. Tänk att få vara med och se alla framsteg, och inte bara dem de gör på idrottslektionerna. Jag får tänka ett tag till. Men det är svårt. Riktigt svårt. Vill ju ändå ha i alla fall upp till årskurs 6. Det är i alla fall skönt att jag verkligen vet att jag är inne på rätt spår. För lärare/pedagog vill jag bli, det är det här med att välja inriktning som gör mig kluven.

Nej usch varför satte jag mig här för...Jag skulle ju baka bröd, men det får väl bli till helgen då....Men ska nog gå och handla lite choklad. Är lite sugen på vit choklad som jag kan doppa jordgubbar i. MUMS!

Hoppas ni haft en bra dag

Carpe Diem
Therese





Vår = Lars Winnerbäck!

Det finns nog ingen bättre vårmusik. Hans musik ger mig nostalgi och hopp och drömmar om framtiden.

Här är texten till en låt som både ger mig nostalgi och drömmar om framtiden.

Lars Winnerbäck - Solen i ögonen

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan
Vi är dom som du hatar en söndag på dan
Vi är dom som kan skratta åt allt som är svart
vi är dom som har hjärtan av ädel titan

Vi är änglar med blickarna högt i det blå
Vi är dom som förlorar men jublar ändå
Vi är dom som kan skratta åt allt med varann
vi är dom som kan gråta när ingen ser på

Vi är gårdagens kärlek och stora i orden
som vaknar med skräck och panik under borden
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen
Och spilld mjölk överallt
Det stinker av gammalt groll
men vi har skuggorna bakom oss trots allt

Vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt
Vi är ängsliga höns inför sånt som är svårt
Vi är dom som vill härja som vinnande hjältar
Vi kan om vi vill men vi kräver support
Vi är lördagens änglar och söndagens knott
Vi är dom som förbannar det gråa i grått
Vi är rastlösa änglar och virvlande dårar
Vi är dansande clowner på ont och gott

Vi är inga yuppies med feta cigarrer
Vi är yviga pojkar med för stora gitarrer
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt
Vi har solen i ögonen...

Vi är skrattet i halsen och knaket i fogen
Vi är rastlösa själar som irrar i skogen
Vi är dom som är kungar om natten på krogen
Vi är dom som vill ha allt
Vi är pojkarna som lovar tusenfalt


Låten gör mig på bra humör i alla fall. Har även hittat en ny låt som jag inte hört tidigare ur mitt Lars Winnerbäcks register på datorn. (Den innehåller 123 låtar).
Den heter i alla fall nu är alla små stjrnor och den om något gör en på ett underbart sommarhumör.
Ladda hem den  om ni vill bli glada helt enkelt!

Nu är alla glada (Ja, nu har vi väl trevligt?)

Nu är jorden en teve

Där alla är fina

Nu har alla en dokumentärfilm om sig och de sina

Nu har alla en Jesus

Och en Internetsida

Nu är alla en jättesnygg sidan-3-kille i FRIDA

Tjo!

Nu är alla i ropet

Ja, nu är alla små stjärnor

Nu har alla så otroligt klyftiga lingohjärnor

Mmm

Nu är alla glada!


Underbara praktik

Barn kan vara så underbara ibland och bara några ord kan lysa upp hela ens dag.
Det känns verkligen som jag valt helt rätt yrke. Ett arbete som ger så mycket. Att se barn lära sig och förstå saker och ting. Och när det förstår så får man så mycket tillbaka så ni anar inte. Det är underbart.
Ska dit imorgon också, fastän jag egentligen är ledig.
   Nu är projektplanen skickad och jag hoppas innerligt på att frågan går igenom. För det skulle vara riktigt intressant.
På fredag får jag tillbaka mitt arbete från Moment I. Har ingen aning om hur det gick, men jag blev nog för en gångs skull ganska nöjd själv. Fast å andra sidan kunde man bara få godkänt. Det är nu i moment II det gäller att orka ha kvar motivationen in i det sista.
  

Riktigt bra dag

Vill inte avslöja allt än..Det gör jag på fredag..Men jag är så glad =)..Sen kan jag inte rå för att jag är otroligt stolt över mig själv. Ibland känner man sig så himla bäst....

VFUn går jättebra, nu har vi en frågeställning och en projektplan oxå. Ska ringa och prata med alexandra om den nu och vänta på svar från Daniel och Johanna. Men det känns bra i alla fall.

Fick träffa Therese idag oxå, och hon var inte sig lik. Hon hade både klippt och färgat håret, men samma glada person som alltid. Saknar att ha dig i min vardag!

Nej nu ska jag ringa Alexandra.

Carpe Diem

Therese

Trotsar Blondinbellas utelista

Yes det var vad jag gjorde igår. jag var nämligen ute i 10 timmar i mina rosa havaianas flipflops. Jag skiter i om det är fult. Det är galet skönt för fötterna och ger samtidigt den bästa brännan på fossingarna, om man bortser från att man går barfota.
Igår var en underbar dag som började med att jag och Nicklas for till ringvägen redan klockan nio på morgonen. Men efter någon timme började det blåsa lite för mycket så vi for hem och bytte om och kilade ned till hamnen istället och käkade glass (jag käkade glass). Sen fortsatte vi vår promenad mot Svanis och upp mot gröndal för att sedan kila hem igen. Men direkt när jag kom hem ringde Zabina och sa att hon slutat, så det var bara att gå ned mot lidl för att möta upp henne. För nu var det dags för en promenix igen. Vi träffade på Martin som följde med oss och fikade uppe i centrum. Men sen var det dags för hamnen igen för nu ville dem ha glass. Efter lite småpratande i hamnen så kände vi att det började bli lite kallt vid vattnet, så vi begav oss till vår älskade gamla skola - Svandammsskolan. Väl där blev det en hel del minnen som väcktes till liv, och det slutade med att vi lekte lite på den stora gungbrädan och korggungan. Roligt att få vara liten ibland också.
Efter några timmars hängande på gamla skolan var det dags för mig och Zabina att bege sig till mig där vi skulle grilla. Men direkt när vi kom hit bestämde vi oss för att lilla Balten också skulle få ta del av det underbara vädret. Så nu blev det återigen en promenad i det fina vädret, fast nu fick vi gå i en katts fotspår. Ni som är kattägare vet att det inte alltid är de smidigaste vägarna för oss vuxna. Men det gick bra. Efter dryga timmen gick vi hem till mig igen för då började hungern knacka sig på i magen. Nicklas stod för grillningen och jag för diskningen. Yes vi bryter lite mot det inmatade könsmönstret. Men han är så mycket bättre än mig på att grilla, så varför ändra?

Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen. Bestämde mig för att jag i alla fall skulle få ta del av solen lite. Så satte mig på balkongen och pluggade lite. Inte den smartaste idén kanske, då det självklart ledde till att jag somnade ute i solen. Inge bra det.
Nu har jag i alla fall pluggat klart och jag kan ta det lugnt hela kvällen. Vi ska troligen käka pizza eller sallad. Får se vad jag är sugen på. Har inte direkt varit en nyttig helg. Ajabaja det är exakt fyra veckor kvar till Rhodos och jag har inte tränat på hela veckan. Men å andra sidan gick jag nog över 30000 steg igår MINST. Fasiken att jag inte hade stegräknare. Det borde egentligen införskaffas.

Carpe Diem
Therese

Första dagen på skolan, plus fint väder

Yes. Idag var jag för första gången i skolan. Och det var helt underbart kul. Fast svettig blev man när de jagade mig för de ville att jag skulle åka karusell. Min handledare är suverän och det var helt okej för henne att jag kommer lite senare nu på måndag. Nu gäller det bara att anteckna allt man ser. Men tycker jag fick en riktigt tydlig bild idag av vad det är för skola och vad de arbetar mycket med.
Efter praktiken åkte jag upp och mötte Alexandra. Sen tog vi en tripp ned till hamnen och satt där i typ två timmar och bara snacka och åt glass, såklart.
Nu ikväll blir det nog lite grillning, vet inte om det var idag Zabina skulle komma över. Annars får det bli imorn. Jag har ingenting emot att grilla två dagar i rad.
Funderar på att åka och träna, men har ingen lust med det i det här fina vädret. Det får bli en promenix imorn istället. Ringvägen kanske? Ska ju bli sjukt varmt imorn =).

Hoppas ni haft en trevlig dag i solen!

Konstig men bra dag

Har hänt mycket idag. Vill inte berätta om det. Men det bådar mycket gott i alla fall.
Imorn är det första dagen på VFUn och det ska bli riktigt roligt. Hoppas att det går bra.
Idag skulle jag ha pluggat hela dagen, men så blev tyvärr inte fallet. Min katt störde mig hela tiden och lade sig
på anteckningsblocket och ville ha all uppmärksamhet. Så jag tog en liten rast och cyklade iväg och handlade lite och då insåg jag verkligen hur varmt det var. Det är sommar snart, nu verkligen känner man det!
Efter det försökte jag plugga lite till, men då var det dags att bege sig till Alexandra och göra en projektplan för Moment II. Sen när jag kom hem därifrån bestämde jag mig för att gå ut med Baltazar. Han träffade på lite söta katter och var jätteduktig, fast å andra sidan var det ett staket emellan. Sen fick han springa och jaga lite när jag kastade sten som han sprang efter. Tror vi var ute i dryga timmen och oj så mycket gräs han åt. Så det första han gör när vi satt oss ner för att käka är att spy upp sin allra första hårboll. Det var nog skönt för honom. Men det är så roligt när katter ska spy. För mjauar det gnällande i ett tiotal sekunder, sen börjar de pumpa och sen kommer det. Det är ganska skönt för då kan man ta bort honom från mattan så man slipper tvätta =P.
Nej nu ska jag kila iväg från datorn. Ska käka jordgubbar och glass till lyxfällan ikväll. Mumsfillibaba!

Hoppas ni alla haft en trevlig dag i det fina vädret

Carpe Diem
Therese

En ny favoritplats

Yes det är vad min katt har fått. Numera sover han nämligen i min troslåda som är högt upp i garderoben.
För att han ska ta sig upp dit måste han klätta högst upp på sin klösmöbel, ta sats och vips in i lådan. Så otroligt söt.
  Idag är det exakt en månad kvar till Rhodos. Ska bli så underbart skönt, men jag kommer sakna min lilla kisse oerhört mycket. Känns skönt och tryggt att veta att han är i goda händer här hemma, då min kära vän Zabina ska bo i vår lägenhet den veckan. Tack vännen!
  Idag blir det plugg för hela slanten. Ska börja läsa boken vi har redovisning på nästa vecka, sen blir det att koppla in skrivaren och skriva ut en jäkla massa. Hoppas patronerna räcker.

NEJ NEJ NEJ hade tagit fram baguetter som skulle in i ugnen, men medan ugnen värmdes upp hittade min katt dem och har nu lekt med dessa över hela lägenheten. Så nu är det smulor överallt och av baguetterna är söndertuggade. Suck, bara att ta fram två nya...

"Det är nog rövhålet som hänger ut"

Konversation mellan mig och Alexandra angående hennes kanin

Jag: Men Alexandra, hon har ju snopp
Alexandra: Men det där är nog rövhålet som hänger ut, hon kanske nyss har bajsat
???

Några minuter senare efter en inspektion av lilla monster

Jag: Men jo det måste vara en hane, kolla det där är ju hans pungkulor (gigantiska dessutom)
Alexandra: A jo, men kan det inte vara blygdläppar oxå?

Den bästa konversationen April månad, Garanterat!

Och självklart visade det sig att det var en hane, och då fick vi svar på varför han alltid juckade och betedde sig så manligt. Han var inte en hon som ville bryta eller luckra upp könsmönstrena. Utan förklaringen blev till slut att hon egentligen var en han.



Snart snart snart

Hejsan!
Nu är vi inne i Moment II i kursen.
Känns helt okej än så länge då det är nu vi verkligen ska ut i skolan.
Men väl inne i skolan ska vi observera, intervjua, dela ut enkäter samtidigt som vi ska delta i verksamheten. Lär bli kul men en aning stressigt.
  Therese ringde nyss och berättade en rolig sak. Håller tummarna för att allt går igenom, för det där lät perfekt!
Tja vad har hänt annars, jo igår åkte jag och Alexandra in till stan och shoppade lite efter skolan. Men eftersom jag inte har så mycket pengar så blev det två klänningar från Gina och två leggings från bikbok bara, medan Alexandra ungefär shoppade upp hela Gina ;) Men fin blev hon.
Fick nyss höra av en väldigt nära kompis att hon är kär i mig. Hur ska man ta till sig det? Skämt åsido. Men det var gulligt sagt av dig =). Hoppas ni hade kul på mässan föresten och att du inte tatuerade dig på fyllan :P.

Just det. Är det inte underbart med vår! Då blir det Winnerbäck musik för hela slanten. Hans musik väcker upp gamla minnen och förväntningar på vad som komma skall.

Det var vår och det var varmt och alla älvor sjöng i kör
när vi la oss under stjärnorna i parken
Efter slask och is och snö fanns plötsligt nåt att leva för
när allt som vintern gömt sköt upp ur marken

Lars Winnerbäck - Pollenchock och stjärnfall

Fin dag ute på ringvägen

Igårkväll blev väldigt lyckat..Först plankstek nere på rotundan och sen hem till en gammal jobbarkompis och bara snacka och dricka lite. Hon hade även två stycken bedårande kattungar. Tänk att Baltazar har varit så liten.
Sen ringde en kompis som jag inte träffat på evigheter och frågade om inte vi kunde ses innan han skulle sticka tillbaka till Oslo igen. Självklart ville jag det. Så det blev verkligen en dag med fullt av återträffanden, eller vad det heter.

Idag var vi ute på ringvägen, men jag var tvungen att åka hem med Baltiz efter bara några minuter då han krupit in bland några stenar, ve tinte om han blev biten av något eller om han bara fastnade. Så det var bara att åka hem med honom och sen åka tillbaka. Men nu mår han bra återigen. Tror söndagar inte är hans dag riktigt. Typ som att 13 är oturnsumret för mig är söndagar det för honom.

Idag vaknade jag upp med två finnar, jag som ALDRIG har finnar. Det måste bero på kladdkakan så jag slängde den idag. Usch man känner sig som tonåring igen i fejjan nu. Men men.



Zabina

Zabina! Din tatuering har fått beröm idag...=)

Vad vill jag

Jag skulle gärna vilja:

* Vara en i Vännergränget (serien alltså)
* Kunna dra en vit lögn ibland utan att det märks
* Kunna dansa bra. Alexandra kan du hjälpa mig?
* Lära känna Jake 2 1/2 men
* Ha mer energi än vad jag har idag
* Ha sommarlov nu
* Att min Therese kommer hem från Kalix nu
* Vara tillbaka i min första universitetsklass
* Få toppbetyg i alla kurser på Universitetet

Jag skulle gärna slippa:

* Att alltid ha så höga krav på mig själv
* Alla falska personer som man stöter på titt som tätt
* Att behöva lära ut dans senare under min roll som lärare, eller i alla fall till högstadiet
* Att vara sjuk
* Att behöva vänta en vecka för ett nytt avsnitt av Lost och Desperate Housewives


Huvudvärk

Men skönt att redovisningen är över, samt även det individuella. Äntligen en ledig helg, men då går man och blir sjuk verkar det som. Jag som vill till erotikmässan med min käre Zabina imorgon.
VIlar idag så jag är frisk imorgon. För jag kan inte tänka mig en bättre person att gå på den mässan med.
Håll tummarna för mig! =)

Färska korv sallader

Så står det på rutan på grillen nedanför min balkong.
Någon som känner sig frestad?
Har seriöst aldrig provat korvsallader men det låter definitivt inte särskilt tilltalande, eller vad tycker ni?

Hahahahaha

Jag kan inte sluta skratta!!!
Men tyvärr är det väl lite tvetydigt om man ska skratta eller gråta.Tyvärr..

Men men
Idag har varit en äkta pluggdag i alla fall. från 10 till nu..Det ni!

Carpe Diem
Therese

Pluggdag

Men nu är det inte mycket kvar.

RSS 2.0