....

Jag får inte se det som ett avsked, utan mer som att vi ska iväg och våra vägar går åt olika håll. Precis som när vi skildes åt idag. Du gick till höger, och jag till vänster. Jag snyftar tyst jag får inte gråta, det skulle varken du eller jag förlåta. För ingenting kan skilja oss åt.
Utan dig fungerar jag inte.

En bild säger mer än tusen ord














Första läsloggen

Första läsloggen är nu så gott som klar. Bara lite finslipning och sen får den duga.
Idag står småarnspedagogik och freja på schemat.
Vi ska nämligen fira av Krull och Therese (gamla) som sticker till Mellansel på söndag.

Igår hade vi rörelse/drama med klassen. Klassen verkar vara väldigt bra, så det känns skönt.

Apropå ingenting, jag har börjat fått ont i min höfter, ibland tappar jag kontrollen och faller bara ihop. Vet inte om det kan ha att göra med att jag sover snett eller något, men det är verkligen obehagligt. Måste försöka kolla upp det om det inte blir bättre snart.


När ska folk inse

När ska folk inse att plugget är ett heltidsjobb?
Börjar bli less på det här nu!

Bullbak och förkylning

Igår blev det bullbak och filmmaraton med Bella. Vi bakade toscabullar som blev helt makalöst goda. Sen på kvällen käkade vi thaikäk. Hur gott som helst=).

Hursomhelst , varför kommer alltid förkylningen när man har som minst tid och ork till det. Nu är jag på väg och få en kraftig förkylning, precis lagom till skolstarten. KUL. Vi ska ju ha lekar och grejer hela första veckan. Så typiskt....Men ska inte klaga, jag och Therese ska shoppa efter och fira att vi lyckades! Har saknat den tjejen hela sommaren.

Äntligen!

Min kära Therese fick byta inriktning!
Vilka underbara terminer vi har att vänta....
Äntligen så svarade de!

ja juste

Ni kanske såg vad det var jag hade gjort. Nämligen slingat så gott som hela håret blont, och trot eller ej men det blev faktiskt riktigt bra.
Idag kommer Zabina hit och vi ska se satc filmen och bara ha det trevligt.
Måste börja läsa småbarnspedagogik nu också..Jag som planerat att ha läst ut den innan vi börjar, men har bara kommit 50 sidor av 300. Får läsa den på måndag!

Ni kommer få en chock

när ni ser mig....bild kommer nog upp imorn...


eller jag bjuder på den...

Bokat!

Jag och Fiffi åker till Uppsala om en månad!

Glömde nämna

Jag fick årets matchtröja från DIF av min morbror ihelgen. Verkligen jättesnällt och den passade perfekt.
Även hur skön som helst att träna i kan jag tänka mig. Det bästa är att den är riktigt snygg, vilket inte de senaste matchtröjorna varit. Har en från 2005 som inte alls är särskilt snygg, plus att jag fick bara tag i en XL då så den ser ut som en pyjamas på mig. Om han läser det här så tack!

Hursomhelst idag har det blivit en promenad och fika med Therese. Verkligen mysigt. Nu får man ta tillvara på dagarna innan hon åker....igen.

Helgen som varit

Ja, förlåt för dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte varit hemma.
I fredags åkte jag, Nicklas och Baltazar till Norrköping. Vägen dit gick väl inte så galant som sist. Först blev Baltazar åksjuk och spydde på södertäljevägen. Som tur var var jag med på noterna och tog fram en kopp som han spydde i. Några minuter senare så åker vi även fel. Men sen var vi på rätt väg igen.
Under hela resan lyssnar vi på tennissemifinalen som var grymt spännande.
   När vi väl kom fram så var vi alla tre väldigt trötta och matta, men katten sov inte en blund den natten tror jag. Han ville bara utforska och leka med allt nytt han såg.
Dagen efter begav vi oss till Kolmården. Där får nog bilderna tala för sig själva.

På kvällen så käkade jag och Nicklas på Palace, en fin restaurang och uteställe precis vid strömmen i Norrköping. Jag åt nog den godaste hamburgaren någonsin medan Nicklas åt oxfile men såg enormt frestad ut över min hamburgare.
   Efter att jag klämt i mig 215 gr hamburgare, pommes och coleslaw och därefter efterätt så var jag så mätt att jag knappt kunde gå. Tack och lov att hotellet låg cirka 100 meter bort. Ett bra slut på en underbar dag.







Igår åkte vi först ut till Andreas och träffade min nya söta kusin. Där bjöds det även på mat innan vi begav oss hemåt.
Hemresan gick mycket bättre. Baltazar låg i mitt knä hela resan och blev klappad. Han var nog lite åksjuk, men ingen spya den här gången. Tack för det!
Min lilla katt var helt överlycklig när vi kom hem, han har nog sovit konstant sedan dess. Min lilla sötnos

Bilder från Winnerbäck

Ute i kön

Jag och Fiffi utanför Zinken


Så söt i sin nyklippta lugg


Skyddar oss från regnet uppe på läktaren med våra nya Winnerbäcktröjor


Sen fick Fiffi tag i dyra regnponchos, så vi ställde oss vid scenen och väntade, och väntade




Om du lämnade mig nu, med Miss Li



Nu ligger jag lite efter

Får göra så här.

Söndag: Helt slut efter Winnerbäck, tillbringar dagen framför datorn med en massa Irene Huss filmer. Det roligaste denna dag var att jag först bränner vårrullarna vi skulle haft till middag så att fyllningen hade runnit ut och såg ut som bajskorvar. Men jag orkar inte bry mig så mycket, knaprar i mig en vårrulle och går sen och kollar på film. Samtidigt så sätter Nicklas in sina kåldolmar i ugnen som ska stå i en timme. Ungäfär två timmar senare upptäcker jag av en slump att de fortfarande står kvar i ugnen och säger till honom. Han som mobbade mig för mina vårrullar. Skratta bäst som skratta sist.....


Måndag: Lugn dag på jobbet. Inget särskilt hände om jag minns rätt.

Idag: Jag shoppade billiga handdukar på hemtex, och bestämde mig för att nog strunta i castingen imorn. Känner mig inte helt hundra....


Bilder kommer från Winnerbäck så fort jag fått dem från Fiffi

winnerbäck och klantdag

Winnerbäck i lördags var helt underbart. Jag och Fiffi kom till Zinken runt 16,00. Tyvärr var de gula banden slut då. Men träffade på Therese som in i det sista försökt norpa åt sig två gula band åt oss, men det gick tyvärr inte. Jag och Fiffi kände då att vi skiter i att köa, så vi gick och käka på ett mysigt café, och satt där ett tag, tills Therese ringer helt uppspelt, DE DELAR UT FLERA BAND, så jag och Fiffi kutar mot Zinken men hinner tyvärr inte fram, däremot ser vi att kön börjar bli riktigt lång, så vi ställer oss i kön så vi i alla fall är bland de 2000 första.
När vi väl kom in på arenan börjar regnat ösa ned, så vi går och tar en öl/cider och sätter oss på läktaren där man får tak över huvudet. Sen följer alla vår smarta idén och på bara några minuter är läktaren smockfull. Fast vi tyckte det blev lite långtråkigt att sitta där så vi beger oss till souvenirståndet för att köpa en regnponcho, fast de var självklart slut, så vi köper en varsin Winnerbäck tjocktröja. Sen beger vi oss till den överfulla läktaren igen. Flyt som vi har så finns det en liten plats till oss två.
  Vi sitter nog där ett tag tills vi ser att de fått in fler regnponchos. Fiffi springer iväg och ska försöka få tag åt oss, och med vårt flyt så fick vi självklart tag i det. Dyrt men behövligt.
 Nu när vi fått på oss ett regnställ bestämmer vi oss för att ställa oss vid scenen. Vi hamnar precis vid staketet utanför "innerområdet" och ser hur bra som helst. Efter bara några minuter verkar alla gjort samma som vi, för nu var hela arenan helt full. Om vi bara väntat några minuter till hade vi fått plats långt långt bak.
  Konserten var helt underbar, kan inte beskrivas på något annat sätt. Vi stod där och sjöng med och bara njöt. Regnet slutade och två stora regnbågar syndes tydligt. Allt var bara så perfekt.
två timmar senare var konserten slut och både jag och Fiffi var lite besvikna över att han inte spelat kom änglar, men men man ska inte klaga på en sådan här toppenkväll.
När sen hela arenan skulle tömmas på folk, så öppnade de konstigt nog bara en liten fjuttport. Det roliga är att när jag och fiffi står där i folkmassan och rör oss 1 steg i minuten så ser jag av en slump att vi går precis bredvid Therese, helt sjukt, men det var roligt att träffa henne igen.
När vi väl kommit ut så började vi gå mot skanstull med onda fötter och stela kroppar. Men det gick bra för vi kom i alla fall fram till slut. Där tog jag tunnelbanan mot Gullmars för att möta upp Krull, medan Fiffi fortsatte till Medis.
Väl vid gullmars stötte vi på Frida och Lollo innan Nicklas kom och hämtade oss.
Tack för en oförglömlig kväll Fiffi!
Bilder kommer så fort jag fått dem från henne.
   Tänkte även skriva om klantdagen igår, men det får bli ett annat inlägg då det här blev så långt


Lars Winnerbäck ikväll

Yeah!

080808!

Idag är det vår kära huvudstads dag. Helt underbart! Min favoritsiffra har alltid varit 8.
Jag skulle egentligen in på vattenkriget, men jag har fått en öroninfektion så jag vill ta det lugnt så jag är pigg till Winnerbäck imorn istället. Och nu visar de fint väder imorgon. Får hoppas att det inte ändras under dagen.

Igår spenderade jag min dag först med Bella. Vi bakade Pär Wahlströms underbara kladdkaka och sen spenderade vi tiden med att spela kort och plockepinn. Senare på eftermiddagen kom även Therese förbi en snabbis och smakade lite kladdi. Men hon var tvungen att gå hem och städa sen, så jag och Bella fortsatte med vårt spelande. Efter ytterligare någon timme kom Zabina och berättade om sitt jobbsökande. Sen så gick båda härifrån. Men Zabina kom tillbaka sen så då kollade vi på vänner och bara njöt av att slappa.

När ska det fina vädret komma tillbaka?

Jag ska på Winnerbäck på lördag och då vill jag gärna ha fint väder. Eller bara det inte regnar blir jag väldigt tacksam.
När jag var på Gessle förra året började det regna sånt här härligt sommarregn som svalkade i slutet av konserten och det var ganska skönt. Men då skulle jag sova på ett närliggande hotell, inte sitta på tunnelbana, buss och tåg efter.
Fast jag vet inte än. Nicklas snackade om att hämta mig. Det skulle vara ganska skönt.
Hursomhelst idag kommer Bella hit och bakar kladdkaka med mig.

Haha juste..Jag ska på intervju för ett tv program på onsdag. Vi får väl se hur det går. Jag har aldrig varit med på tv. Men först ska en intervju klaras av.

Hoppas hoppas

min kära Therese får byta inriktning!!

"Ta en ipren"

Vilken dag det blev igår.
Jag har under en veckas tid haft väldigt ont i ena örat. Men rädd som jag är för sjukhus så har jag dragit mig för att åka dit. Jag har även efter alla problem med ryggen noll respekt för majoriteten av alla läkare. Hursomhelst igår fick jag en tid. Jag betalar och får sen vänta i dryga halvtimmen, inga problem i det. Jag läste lite kalle anka. Sen får jag äntligen komma in till en man som kallar sig läkare. Han kollar lite snabbt i båda örona och säger direkt, dina öron är det inge fel på, jag kan inte göra något så återkom om ett par dagar. Jag blir helt chockad av svaret och säger att jag redan haft så här i en vecka. Då säger han att det kan vara början till en förkylning och det enda jag kan göra är att ta en ipren. Hallå jag har redan haft så här i en vecka och nej så här ont har man inte innan en förkylning. Jag berättar även för honom att jag varit beroende av ipren förut och helst inte tar såna piller. Då säger han ta en alvedon istället!?? Jag blir helt paff och lämnar bara rummet rasande förbannad. Sen går jag och jobbar och känner mig så förnedrad efter vistelsen på sjukhuset.
  När jag senare kommer hem ringer jag mamma och är upprörd och arg. Hon blir oxå det och ringer ned till sjukhuset och fixar en tid åt mig, GRATIS. Så jag åker ned med en gång och den här läkaren konstaterar att jag har en infektion på trumhinnan och är alldeles röd. Hur kunde första läkaren missa det?

Usch säger jag bara

Slappkväll och shopping

Igår efter jobbet var jag helt slut, eftersom jag knappt kunnat sova någonting på grund av brand, och slagsmål nedanför vår lägenhet. Och folk på fyllan är långt ifrån tysta.
Men efter jag fått vila lite gick jag ned till Willys och frågade om Therese ville äta våfflor med mig. Jag hade knappt fått i mig någon mat på hela dagen för jag hade fått betjäna kunden men äckliga naglar på jobbet. Efter det hängde spyan i halsen på mig hela dagen.
   Hursomhelst, när hon slutade vid 18 kom hon upp till mig och vi käkade hemmagjorda våfflor, alltså även hemmagjord våffelsmet. Jag är grym! Efter vi mofflat i oss massa våfflor blev det lite tv tittande. Men sen tog nog tröttheten oss för oj vad vi garva när vi hittade gator och ställen i sverige med väldigt roliga namn. Eller vad sägs som ryckepungsvägen i Falun, eller varför inte ta en titt förbi snålkuk och sen vidare till bögholmen. Jag garvade så mycket så jag fick ont i magen, och Therese började gråta så mascaran rann av allt skratt.


Idag har vi varit i Haninge och drivit Nicklas till vansinne. Therese gjorde fynd på cubus och hittade ett par fina ballerinaskor på dinsko, medan jag shoppade svintajta jean på gina och en snygg kofta. Eller vad säger du Therese, tight är väl bara förnamnet..haha.

Bara sex dagar kvar att jobba nu......

Trött

Men snart har jag semester..I alla fall i två veckor, innan skolan börjar igen.
En vecka kvar till Winnerbäck!


RSS 2.0