Hur ska det gå?

Nu är det inte många dagar kvar tills min allra närmaste vän lämnar stockholm mot Kalix. Ett helt år ska hon vara borta för att plugga till artist. Är så galet glad och stolt att både du och Bella kom in. Men även fast jag är väldigt glad för att du får den här chansen, kan jag ju inte bara låta bli att tänka på att du ska vara ifrån mig så länge. Jag som inte klarar mig utan dig vid min sida. Visst du kommer ju hem på loven och så, men ändå att inte ha friheten att träffa dig precis när jag vill, kommer att kännas väldigt konstigt.
  Men vi ska definitivt inte tappa kontakten igen, för det klarar jag inte av. Vi är oskiljaktiga, nu då och föralltid, lova mig det?...
  Jag får tänka tillbaka på alla våra underbara stunder, för bara alla minnen skulle minst ta flera år att gå igenom. För alla våra stunder ihop är oslagbara. Therese och Therese det är bara så det ska va, har alltid varit och kommer alltid att vara. Ingenting kan ändra på det, eller hur? Du minns väl mitt tacktal till dig, om inte så får du det här:

 

- Men du heter ju också Therese

- Kom nu Dessan så åker vi

 

Så löd vår första konversation och ingen av oss hade väl vid den tidpunkten anat att vi sedan under resten av grundskolan skulle vara så gott som en.

 

Therese och Therese det var bara så det skulle vara, vi gjorde allt ihop, lekte, sov över och åkte på semester tillsammans. Vi kunde inte vara utan varandra. Som den gången jag åkte till Gotland utan dig och det slutade med att du kom över ett par dagar senare.

 

  Men åren gick och det sägs att man inte vet vad man gått miste om förrän man har förlorat det och det har jag konstaterat att det är sant. Vi gled ifrån och till en början märkte jag det inte men det var som om någon blåste upp en ballong i mig och till slut blev den för stor och det sa bara pang.  Men du öppnade din famn återigen och lät mig bli en del av ditt liv.

 

Och det var nog tur att du gjorde det, för jag märkte under dessa tre år att jag inte kan vara mig själv utan dig. Du är en så stor del av mig att det gör det omöjligt om jag inte har dig vid min sida.

 

Efter det här åren utan dig har jag tänkt ganska mycket och kanske försökt hitta dåliga saker hos dig men det finns inte.

 

Man kan verkligen inte bli arg på dig trots att man med åren blivit rätt så less på dina snorpapper och tuggummin lite här och där. Men på det sättet du helt ovetande om det säger oj så lyser man bara upp i ett leende och bara garvar, och så är just alla stunder med dig. Med dig blir allt roligt och om mitt liv ska bli roligt måste jag ha dig vid min sida.

 

Visst att du är ganska seg av dig och man har missat en och annan buss och kommit försent till skolan allt för många gånger och det ofta på grund av dig. 

 Men det är bara så, det är så du är, och det är just så som du är som är en del av mig.

 

  Det är du som får mig att må bra,

 det är du som får mig att se framåt,

det är du som gör mig fullkomlig.

 

   Det finns ändlöst med så mycket roliga minnen jag skulle kunna berätta om, men det skulle bara vara vi i det här rummet som skulle garva så vi började gråta. Men dom har jag kvar härinne och jag glömmer dom aldrig, för jag vill inte glömma några stunder jag haft med dig för det är dom bästa jag upplevt i hela mitt liv, men det kommer med åren bara bli fler för jag släpper dig aldrig igen!

 

Och att försöka tacka dig för allt du gjort för mig är helt omöjligt eftersom det finns inga ord som på några sätt och vis kan beskriva hur mycket du betyder för mig och mitt liv. 

 

Therese Marie Nylund

Älska är ett mycket starkt ord, men inte tillräckligt starkt för att förklara hur mycket jag tycker om och behöver dig.

 

Tack för att du finns

Tack för att du är min vän

Tack för att jag får tillbringa mitt liv med dig

För Äkta vänskap varar livet ut och det är just det vi har


Du är bäst, glöm aldrig det!

P.S Nu är det bara 12 dagar kvar innan sötisen kommer. D.S

Carpe diem
Therese 

Lovestoned

Idag bar det iväg till tekniska museet för att se på 4d bio. Var väl roligt men hundra gånger roligare på disneyland i Paris där det var handling och lite mer läskiga saker. Denna på tekniska på museet var lite too much barnvänlig kan man väl säga. En god middag blev det ute på gärdet i alla fall, Pasta och rostbiff med soltorkade tomater och champinjoner. Mums är fortfarande mätt. 
   Hemresan blev dock lite krånglig, tack vare pridefestivalen som ockuperade hela stan, så det fick bli en liten omväg hem som tydligen alla var tvungna att ta, för nej bilkön var inte kort!.
 
  Nu sitter jag här och väntar på att vi ska åka och hämta Therese och Angelica uppe på sandhamn så det blir lite livat här så jag inte somnar innan tio som jag annars så gärna brukar göra. Måste ju börja värma upp inför semestern =). De går nog ut sedan med jag stannar nog hemma, meterologerna har lovat fint väder imorgon så då vill jag upp tidigt och ligga och glassa på beachen. Måste ju inviga vår nya fina rosa kylväska :) Så galet fin.

  Har börjat köra bil igen nu också, efter tre månaders uppehåll drog jag mig i kragen och när jag väl har körkort måste jag väl utnyttja det. Inte har jag slitit för det helt i onödan, även om jag fick det gratis.

  Nej nu ska jag slita mig från datorn och drömma mig bort en vecka då semestern precis börjat och man står ute på sjöhistoriska och sjunger med till alla Gessles underbara sommarlåtar. Mer sommar kan det inte bli. Ingen sommar utan Gessle - så är det bara.

  15 dagar kvar nu.
 Galet mysigt det kommer bli


Carpe Diem

Therese


18 days left

image27
Igår hade jag en underbar dag. Så lovely att vara ledig och att det faktiskt för en gångs skull var fint väder. Satt nere på den mysiga gästbryggan i 4 timmar med Rasmus. Solen tog en hel del, i alla fall på min blonda vän, så idag var det en rosa vän som gjorde mig sällskap på jobbet  =)..Åt faktiskt en skagenmacka nere på rökeriet igår, vilket var riktigt konstigt med tanke på att jag inte kunnat äta skagen sen nyår. (Eftersom jag gör sisådär 40kg skagen i veckan blir man rätt less på lukten). Men nu under sommaren har inte jag fått bära tungt och inte gjort skagen på ett tag, så nu var det gott igen.
  Sen for det iväg till länna med Therese och hennes mamma, där shoppade jag loss för kung och foster land. Fanns så mycket billigt på eko/rusta så var bara att slå till. Köpte bland annat nio liter dricka. 5 vichy nouveau för 25 spänn bland annat.
  Idag var det jobb igen. Torsdagar är rätt jobbiga med tanke på att alla varor kommer då, och nu på sommaren har de haft en tendens att komma sisådär en kvart innan jag slutar. Så har alltid blivit lite övertid och att jag får komma tidigare imorn så att jag hinner med innan butiken öppnar och kunderna kommer in.
  Sen är det ju faktiskt bara imorn kvar sen är min kära kollega tillbaka så jag slipper ha koll på allt själv. Hon har varit saknad, det vill jag lova.
  
   Nu under kvällen har min mamma, pappa och mormor varit här på fika och snackat lite. Så nu känns det lite konstigt men underbart skönt att det är helt tyst i lägenheten igen. Men det kommer det inte vara så många dagar till nu, 18 dagar närmare bestämt för då blir det röj i vår fina lägenhet vill jag lova. Men det ska bli så underbart kul och jag bara längtar och fantiserar mig bort =)..

Har märkt att jag skriver underbart rätt mycket i detta inlägg, men tror det beror på att just nu känns det så bra, Är inte själv från och med måndag på jobbet, Gessle och övernattning på Djurgården nästa helg då föresten även semestern har börjat.. Så snälla ge mig fint väder 33-34 tack.
 
Nej nu ska jag stänga ner detta och hoppa i säng och blädda i IKEA katalogen, sen är det sovdax då klockan ringer runt fem imornbitti.

Carpe Diem
Therése
 

Fint väder!!

Vakna Rasmus! Jag vill ha en glass i hamnen nu!
Jag vill ha en kula med cheesecake..Den var så sanslöst god med digestivebitar i..

Har redan hunnit kila ner till willys och handla det som behövs till min lyxiga gryta ikväll..Massa ingredienser jag aldrig använt tidigare. Kommer bli intressant hur den smakar....

Är verkligen rekord att det är fint väder när jag är ledig. Är nog första gången i år det händer tror jag. Och det förstår ni när ni ser mig. För jag ser ut som en inhemsk grönländska. Inte ett spår av Kefalonia är kvar..tyvärr! Man flagnar alltid precis när man sätter sig på planet hem. Undra om det är så för alla?

Nu är det bara 19 dagar kvar tills sötnosen kommer, känns som en evighet just nu men hoppas att det går snabbt för jag längtar och längtar, det är nästan det enda jag gör och har i min tanke...Shit vad vi ska leka och mysa  = ).

Lyssnar just nu på Justin Timberlake - I think that she knows.. Så underbart bra som alla andra hans låtar. Vad lyckat det var för honom att N´sync lades ner för hans egna låtar är tusen gånger bättre...image26



Och snart blir ju vi mittemot grannar. Ska bli riktigt kul. Shit vad vi kommer snacka om fiskar och katter. Vi kommer driva omgivningen till vansinne kan jag lova.

RSS 2.0