Vårväder

Underbara vackra väder!
Tack, det var det jag behövde idag.
Det känns som om allt inte riktigt går så smidigt som man hoppats. Detta gäller främst byte av inriktning. Men det som irriterar mig mest är att alla ger olika svar. Men men..det är bara att bita ihop.
Så ni får gärna hålla tummarna för mig.
Ihelgen blir det plugg och vårshopping, för det är jag värd.
Nästa vecka blir enormt tuff, om jag går hel ur den, klarar jag allt. Tro mig!
Imorn kommer väl ett par vänner över som vanligt, får väl se vad vi hittar på.
Funderar på att göra någon god efterätt om jag e klar med pluggningen i skaplig tid imorn.

Nej jag borde egentligen gå och sätta mig o plugga. Undra om det e för kallt att sitta på balkongen? Antagligen, men seriöst så ger solen mig ingen motivation till att lägga mig i sängen och plugga. Det här vädret ger mig snarare kryssningskänslor, för tänk om det är så här fint väder då, det e ju nästan så att man kan ligga och sola på däck, eller vad tror ni?

Nu är det bara en vecka kvar med klassen! Två om man räknar med individuella som det inte är någon lektionstid till.  Vardagen kommer bli så enormt tomt och tråkigt utan dessa personer. Men vet att jag absolut inte får tappa kontakten med vissa =)




Enormt frustrerande

Jag har bestämt mig för att byta till den inriktingen jag från början skulle söka, men var klantig och sökte fel. Så skulle jag åtgärda det idag med att ringa och prata med någon som visste hur man gjorde - alltså studievägledarna på Stockholms universitet. Men dom har ju inte alls nån koll på hur det är ute på konradsberg så blev kopplad hit och dit och tillbaka till växlen osv. så jag mailade min kursledare istället och fick svar på min fråga inom loppet av 10 minuter. Så imorn ska jag ringa till personen han sa att jag skulle prata med, och då får ni självklart hålla tummarna på att det inte är fullt eller försent. För jag vill bli idrottslärare! :)

Min förkylning har fortfarande inte gett med sig, det suger.

Måste även passa på att välkomna Therese till Fritidsgruppen. Nästa vecka kommer bli hektiskt, så det känns skönt med lite förstärkning i gruppen.

Nej nu ska jag vila lite, sen ska jag läsa lite till för att sen försöka koppla av framför tvn.

Carpe Diem
Therese



Zabina, vart har du tagit vägen? Fullt upp med flytten?
Jag saknar ju dig!

Bästa föreläsningen!

Yes det hade vi idag. Tror han hette Håkan Larsson och trots att han var skåning så lyckades han komma överst på min bästa föreläsning lista. Riktigt intressant var det om att lyssna och diskutera om manligt och kvinnligt...Blev även där en del skratt, som vanligt :)...Jag och Johanna blev även klara med vår examinationsuppgift, vilket var underbart skönt.
Nu ska jag bara slappa här i sängen framför tvn, tror jag ska se Gynnning, det brukar va ganska roande.
Imorn blir det plugg hela dagen -som  vanligt.



Äger melodifestivalen

Björn Gustavsson, det behövs inte sägas så mycket mer..

Du är en blick och den är mörk och den är varm

å jag vill dansa med din midja i min arm

du är doften av viol du är restskatten från fjol

du är en helt fantastisk tjej du är Beatles o leila k

du är glad o elegant, du är laktosintolerant

du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch

jag kan diska laga mat, va i tid och aldrig sen, å jag tycker det e jättekul att lyssna på problem

du är en doft, du är ett ljud, du är en färg, denna sången e till dig Carina Berg

carina jag tror vi två passar bra ihop, häng med mig hem till götet och gör slut med kristian Luuk

carina du är änden på min fantasi

du är brödet man vill lägga korven i, du är en hej o skepp o hoj, du är soda streamad oboy

du är allt en man kan få, du är bättre än die hard 2

du är jane och jag är tarzan, gör slut med han från hassan

du e vacker o unik, min pappa e rik

jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan få mitt nummer av Kristian efter programmet

carina berg, mitt hjärta slår så hårt för dig, så gör slut med kristian luuk, bli ihop med mig

Carina låt oss vandra natten vidare, dansa nakna tillsammans i en vattenspridare

carina jag står chanslös, jag är evigt din
Sen blir det lite luddigt ;)


Kärlek

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man cant denied when the eagles fly over mountain high. När alla oror är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik, vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och tittat bak med huvet ut, då ser man galen ut, det hör egentligen inte hit, det e bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, å vi satt på en parkbänk jag va kär hon drack rom, när Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans, våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa o se hur det går, vad är fegt, vad är mod, what is love, baby dont hurt med dont hurt me no more.

Mer Björn Gustavsson åt folken


Host host

Så är man så förkyld som man bara kan bli...Har hostat hela jäkla natten - värdelöst!
Igår satt jag vid datorn konstant mellan 9-16 och gjorde min dansexaminationsuppgift..Självklart tog inte den så lång tid, men man fastnar konstant och så tar man lite långa pauser stup i ett...Men blev i alla fall klar och skickade in den med en gång, så nu är det bara draman kvar att göra denna helg. Eller kan göra den nästa helg oxå, men då tänkte jag hitta på nåt kul med Therese som är hemma. Vill träffa henne idag men vill fasen inte smitta henne det första jag gör, så det blir för mig idag att stanna hemma och ta det lugnt. Ska nog se melodifestivalen för första gången i år. Björn Gustavsson är ju så jäkla rolig, och dessutom så ser han ju bra ut.
   Zabina vart har du tagit vägen föresten? har inte sett dig på evigheter känns det som...Hur som helst..Vi håller på att planerar i klassen att åka till Tallinn som ett avsked eftersom vi splittras den 21 mars. Sjävklart var det jag som kom på idén även fast det var en viss annan person som ansåg att det var hans idé. Aja hur somhelst så verkar det bli av i alla fall, så jäkla kul! Grupp A på dansgolvet, det kan nog inte bli så mycket bättre! Jag och Emma kan stå och dansa hiphop eftersom vi verkligen ägde på det..NOT!..Men garva det gjorde jag i alla fall - Garanterat!..
Hoppas ni alla får det trevligt ikväll, medan jag ligger hemma och hostar så jag stör grannarna.

Carpe Diem
Therese

Förkylning på ingående

Oj vad sällan det blir att man uppdaterar här nuförtiden. Men man har fullt upp hela tiden, men just nu är det bara så jäkla kul så det gör inget. Grupp A är helt enkelt bäst, och separationsångesten har börjat för länge sen...Men tror man kommer hålla kontakten med många.
   Såg att mormor lämnat ett inlägg, så måste hälsa till henne att allt går jättebra å det e så kul...Vi hade vår första examinationsuppgift i skogen idag...Det gick bra och även det va superkul som allt annat...En annan grej jag bara måste nämna är föreläsningen vi hade i tisdags, jag tror seriöst han var hög eller nåt. Han hade föreläsning på något som inte alls hade med saker att göra, och han gestikulerade så jag vet inte vad..Alla i salen låg typ och halvsov och självklart garvade jag mig igenom hela föreläsningen,som med allt annat nuförtiden. Om jag kollade åt ena hållet såg jag Viktor och Tom verkligen anstränga sig för att hålla ögonen öppna och kollade åt andra hållet såg jag en annan i klassen hänga med huvudet, och sen om jag kollade på föreläsaren garvade jag oxå. Jag har nuförtiden drabbats av skrattmani.
  Men inget slår nog Resarö sist när vi blev jagad av ryssar som jag nämnde i förra inlägget. Det var verkligen som att vara barn på nytt, man blev så exalterad och rädd att vi 20+ gick och höll varandra i händerna på grund av att fiktiva ryssar jagade oss i skogen. Shit vad kul jag o Tom hade. Hans skrik när vi såg första ryssen garvade jag åt i flera dagar efteråt. Måste ju även nämna när en skolfröken kommer joggandes och vi slänger oss i skogen för att hon inte ska se oss..de kunde ju vara en ryss...sen ser vi en annan grupp springa som galningar, de trodde ju självklart även de att det var en ryss. Jag har nog aldrig haft så kul i skogen som jag haft ute på Resarö.
Vissa i klassen lyser helt enkelt upp min dag!

Resarö plus grupp A

Hur  många får i vuxen ålder springa runt i skogen och leta efter skatter samtidigt som man blir jagad av "ryssar".
Det e nog inte många, men så underbart kul. Vissa trodde vanliga joggare och skolfröknar var ryssar, samtidigt som man skriker och springer för livet när man väl ser en som jagar efter en. Så vansinnigt roligt. Och man blev så jäkla inspirerad att själv göra det här med barn. Fast det är tur att man litar på sina kära kurskamrater, då man annars e rätt illa ute...
Tack för att ni förgyller mina vardagar nuförtiden!

Sorry

för den extremt dåliga uppdateringen.
Men har haft fullt upp med loggar, friluftsliv, drama och massa andra roliga saker
Hälsa, Livsstil och Gestaltning Grupp A, så mycket bättre kan det inte bli.
Imorn blir det flamenco och jazz på danshögskolan. Oj vad jag kommer garva.
Jag är seriöst lika vig som en robot

RSS 2.0