Angående Polenresa

Läste nyss att årets samhällstreor ska flyga ned och att även esteterna ska med detta år. Många av dem tänker väl, Yes vi slipper de evighetslånga 11 timmarna på en polsk buss. Visst det är väl skönt att vara nere snabbt och enkelt, men det förstör ändå resan tycker jag. Varför undrar väl ni då? Jo för att det är på båtresan och bussresan som sammanhållningen byggs. Man pratar med folk man inte brukar snacka med och man ligger huller om buller i bussen, lite lagom dragna efter festandet på båten dagen innan. Och nu när det speciellt är olika program som åker, nu tror jag att det kommer bli att esteterna håller för sig själva och samhällarna för sig själva. Polen är inte bara en studieresa utan en resa full av nya kontakter. Visst nu låter det här lite töntigt men tycker att det förstör helt enkelt. Även fast jag var med på den Polenresan som drabbades av en trasig buss på ditvägen så det blev 15 busstimmar istället för 11, och inte nog med det det var även storm på hemvägen så många av oss trodde att vi inte skulle få se Sverige igen. Men det är detta man tänker på mest från denna resa med ett leende på läpparna. Någon avdankad Sp-trea som håller med?

Sorry

Har varit galet dålig på att uppdatera min blogg märkte jag nu. Men har haft fullt upp under semestern. Har ju fått hem världens underbaraste katt: Baltazar. Goare katt får man leta länge efter vill jag lova...
  Har inte så mycket att säga mer än att jag har varit på galet dåligt humör den här veckan då jobbet börade igen. Kan inte bara alla otrevliga kunder sluta handla där, och in med dom trevliga kunderna så man slipper gå hem arg och helt slut.

Förlåt Rasmus för att jag var grinig igår, Men det var inte min dag helt enkelt...Hope you dont took it serious.

Nej nu ska jag mysa med min katt, orkar inte göra något speciellt på grund av sån otrolig träningsvärk, Thank you Lilian :)...Men skönt att vara igång igen. Det e ju galet kul med Body Pump..

Skumt inlägg men så får det bli idag....

Miss you, Hope you know that

RSS 2.0