Stämmer läskigt bra

Therese gav mig nyss en sida (http://www.astrologiportalen.com/) där det står fakta om de olika stjärntecken som finns. Jag är då skytt och vissa saker stämde in så läskigt bra så det nästan är obehagligt..

Tänkte berätta om det som nästan stämde lite väl överrens med min personlighet

"Skytten söker ständigt efter den optimala sanningen" - Jag har sedan mer än ett år tillbaka velat tatuera in Sök sanningen på latin.

"De kan inte ljuga, så det de säger till dig är vanligtvis precis vad de tänker"  - Jag kan verkligen inte ljuga, och jag säger vad jag tycker rätt ut, utan att innan tänka på vad det är jag säger. Och om jag inte gillar en människa kan jag inte låtsas som om jag gör det.

"Du trivs bäst i ett yrke där du får mycket eget utrymme
och ständigt nya utmaningar"
- Jag pluggar till lärare. Att jobba som lärare lockar garanterat till ständigt nya utmaningar hela tiden.

"Negativa drag: Taktlös" - Alla som känner mig vet hur extremt dålig jag är på att dansa och hålla takten. Men jag övar på det.


"Skyttens energi är utåtriktad, energiskapande och vidgande" - Låter det tala för sig själv.

Självklart finns det saker som inte stämmer. Men just det där stämde verkligen överrens med hur jag är som person.

Kryssning!

Kryssning 14 mars!
Det här kommer bli riktigt kul.

Inre lugn

Just nu är jag nog inne i en slags inre lugn. Jag har har en pluggfri helg och idag när jag kom hem från skolan 1,5 timme senare än väntat på grund av problem med kollektivtrafiken så tog jag på Baltazar kopplet så gick vi ut en timme och tog lite frisk luft. Det var väldigt mysigt tyckte han och jag. Han är nog den mest bortskämda katten jag nånsin träffat. Men det förtjänar han. Min lilla sötnos.

Måste tacka Bella för en trevlig lördag! Väldigt intressanta diskussioner kom upp, ses imorn på bussen =)


Upp och ned

Ja nu är allt en enda röra känns det som. Jag har total nackspärr och fullt upp i plugget samtidigt som vår lärare gått och brytit foten så vi har ingen lärare, och har ingen aning om hur vi ska göra med allting...
Nej just det, man skulle tänka positivt för att få bättre bättre hälsa...Fokus ska läggas på vad som främjar hälsa och inte det som orsakar ohälsa. Hur kan jag göra det, då jag redan befinner mig i ohälsa? Tror den där fem sidor långa hälsologgen har tagit sig över huvudet på mig, och nu kan jag inte sitta här längre, tillbaka till sängen och vila nacken...

RSS 2.0