Apologize

Så nu var allt som det ska vara, Therese och Bella är äntligen hemma igen för i alla fall två veckor..Fasen vad kul vi ska ha dessa veckor. Måste ju planera vår kryssning oxå :)...
   I helgen fyllde Nicklas 20 så då åkte vi in till Bamboo palace och käkade buffe med hans föräldrar. sån mysig restaurang och för att inte tala om maten - så grymt gott. Trodde min mage skulle sprängas av all mat och vin. Men den klarade sig, tack och lov.
  Snart så ska vi måla om i vardagsrummet och i och med det vill jag ha en ny soffa. Tylösand från ikea i mörkbrunt, den skulle passa perfekt plus att det e så jäkla stilren oxå =)..Vuxenpoäng är alltid bra. Den kan även göras om. så det blir en schäslong oxå eller vad det heter, plus att det finns flera olika klädlsar till den...Så den blir det nog, om jag får välja i alla fall ; ).



 image28



Apologize - Timbaland..så grymt bra..kan lyssna på den om och om igen...

ojsan

Nu var det riktigt riktigt länge sen jag skrev nånting här, men kan ju bero på att jag haft på tok för mycket att göra, och att jag inte har haft någonting vettigt att skriva om?
 Hursomhelst så är det inte lång tid kvar nu tills Therese och Bella kommer hem, dock bara 1-2 veckor men ändå.. Shit vad vi ska festa, shoppa och snacka skit :)..Saknar er varje dag, medan ni festar varje dag era partypinglor..Fast det är väl det enda man kan göra i Kalix. Finns väl inte så mycket mer än ett ica och ett bolag där..så man får väl göra det bästa utav situationen..eller vad säger ni?

En annan sak är att jag och Nicklas har riktat in oss på Thailand januari 2009!
  Jag vet det är lång tid kvar, men om man vill att det ska bli sin drömsemester så ska man hitta bästa hotellet oxå. Just nu är vi inne på ett hotell där man har en egen jacuzzi på balkongen. Men det finns många fina hotell så det e svårt att välja..Men men Thailand blir det i alla fall. Ska bli så underbart härligt. Dock är det galet lång tid kvar, hur ska jag stå ut?

RSS 2.0