winnerbäck och klantdag

Winnerbäck i lördags var helt underbart. Jag och Fiffi kom till Zinken runt 16,00. Tyvärr var de gula banden slut då. Men träffade på Therese som in i det sista försökt norpa åt sig två gula band åt oss, men det gick tyvärr inte. Jag och Fiffi kände då att vi skiter i att köa, så vi gick och käka på ett mysigt café, och satt där ett tag, tills Therese ringer helt uppspelt, DE DELAR UT FLERA BAND, så jag och Fiffi kutar mot Zinken men hinner tyvärr inte fram, däremot ser vi att kön börjar bli riktigt lång, så vi ställer oss i kön så vi i alla fall är bland de 2000 första.
När vi väl kom in på arenan börjar regnat ösa ned, så vi går och tar en öl/cider och sätter oss på läktaren där man får tak över huvudet. Sen följer alla vår smarta idén och på bara några minuter är läktaren smockfull. Fast vi tyckte det blev lite långtråkigt att sitta där så vi beger oss till souvenirståndet för att köpa en regnponcho, fast de var självklart slut, så vi köper en varsin Winnerbäck tjocktröja. Sen beger vi oss till den överfulla läktaren igen. Flyt som vi har så finns det en liten plats till oss två.
  Vi sitter nog där ett tag tills vi ser att de fått in fler regnponchos. Fiffi springer iväg och ska försöka få tag åt oss, och med vårt flyt så fick vi självklart tag i det. Dyrt men behövligt.
 Nu när vi fått på oss ett regnställ bestämmer vi oss för att ställa oss vid scenen. Vi hamnar precis vid staketet utanför "innerområdet" och ser hur bra som helst. Efter bara några minuter verkar alla gjort samma som vi, för nu var hela arenan helt full. Om vi bara väntat några minuter till hade vi fått plats långt långt bak.
  Konserten var helt underbar, kan inte beskrivas på något annat sätt. Vi stod där och sjöng med och bara njöt. Regnet slutade och två stora regnbågar syndes tydligt. Allt var bara så perfekt.
två timmar senare var konserten slut och både jag och Fiffi var lite besvikna över att han inte spelat kom änglar, men men man ska inte klaga på en sådan här toppenkväll.
När sen hela arenan skulle tömmas på folk, så öppnade de konstigt nog bara en liten fjuttport. Det roliga är att när jag och fiffi står där i folkmassan och rör oss 1 steg i minuten så ser jag av en slump att vi går precis bredvid Therese, helt sjukt, men det var roligt att träffa henne igen.
När vi väl kommit ut så började vi gå mot skanstull med onda fötter och stela kroppar. Men det gick bra för vi kom i alla fall fram till slut. Där tog jag tunnelbanan mot Gullmars för att möta upp Krull, medan Fiffi fortsatte till Medis.
Väl vid gullmars stötte vi på Frida och Lollo innan Nicklas kom och hämtade oss.
Tack för en oförglömlig kväll Fiffi!
Bilder kommer så fort jag fått dem från henne.
   Tänkte även skriva om klantdagen igår, men det får bli ett annat inlägg då det här blev så långt


Kommentarer
Postat av: therese

riktigt skoj dedära :) nästa konsert får vi stå tillsammans. Haha jadu, man blir inte överaskad längre, vi har ju så mycke gemensamt å sen att vi står precis brevid varandra bland alla 18.000 som de faktiskt var, ja va ska man säga :P

2008-08-11 @ 16:00:54
Postat av: mormor

Hej! Musiclovers, så hette ett jättebra radioprogram för ett par hundra år sedan, då jag var ung. Musik är underbart, var själv och avnjöt blues på ångskeppet "Blidösund" förra veckan. Man blir helt fylld, ju! Kramar Mormor

2008-08-11 @ 18:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0