Jag saknar oss

  Och med oss menar jag mitt kära gäng från svanis.Vi som växte upp ihop, vi som gjorde allt ihop. Det är inte min familj som gjort mig till den jag är idag, utan det är ni. Kommer ni ihåg allt vi hittade på? Det gör inte jag, för det är på tok för mycket, det enda jag verkligen kommer ihåg är hur bra jag trivdes i erat sällskap. Robin och Eriks påhittade skämt om mig glömmer jag nog aldrig, men jag vill inte glömma heller. Haschkakan, superduperkillen. Alla minnen gör mig alldeles varm. Som när jag spillde pepsi på mina vita byxor på väg till en cup. Oj vad Erik och Oscar retade mig, men oj vad jag garvade. För det var verkligen så typiskt mig, tyvärr. Kommer ni ihåg skräckfilmen vi såg hemma hos Robins pappa, då alla blev skiträdda och sen precis mitt i den läskigaste biten, så ringer dörrklockan, klockan ett på natten. Jag har aldrig skrikit så mycket. Jag fick till och med sendrag och trodde aldrig jag skulle kunna spela handboll igen. Eller när jag trodde att räkan var Matrix.
   Eller alla nätter hemma hos David då vi bakade kladdkaka klockan två på natten eller kollade på Tsatsiki, eller det vanligaste, att sitta och sjunga medan David spelade gitarr. Det var tider det. Men det är inte förrän nu, när detta inte längre existerar som man inser hur jäkla mycket man saknar dessa stunder.
Varje gång jag ser någon av er som jag inte är van att se varje dag, som var en vana förut, blir jag helt lyrisk och tänker tillbaka på alla stunder, alla minnen, alla skratt. Som Green days låt Time of your life, för det var det verkligen. Minnena kommer aldrig dö ut, utan de kommer ligga mig varmt om hjärtat föralltid.
  Jag har alltid drömt om att leva livet de gör i Vänner, och det är inte förrän nu jag inser att det är ett liv jag redan levt, utan att jag tänkte på det då.
  De människor jag pratar om här är min klass 1A - 9A ,94-2003 på svandammsskolan. Majoriteten av klassen, ni ska veta att ni är saknade! Men även fast vi inte ses varje dag, så är allting som det alltid varit när vi väl ses. Vi kommer alltid att ha en speciell relation som ingen kan förstöra. Det sägs att blod är tjockare än vatten, men jag känner snarare att äkta vänskap är starkare än allting annat. Vår vänskap är unik.
 

    Denna nostalgitripp fick jag av att bara möta två av mina föredetta närmsta vänner, av en slump nere i centrum idag. Att två ansikten kan väcka så många minnen är helt otroligt, men jag är evigt tacksam för det, för det gjorde min dag.

Kommentarer
Postat av: M A M M A.J E S S I C A

Japps det vet jag vart det är :) Okej, vart bor du nu då?

2008-03-25 @ 21:35:10
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: precis, typiskt att snön kom nu ;O

2008-03-25 @ 21:36:30
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: M A M M A.J E S S I C A

Aha okej! :) Nja vad heter hon i efternamn? Tror inte jag vet men.. Jag kommer egentligen ifrån en liten by utanför stugun, men har bott i hammarstrand sen två å tillbaka,

2008-03-25 @ 21:39:33
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: sant och snart borde väl snön smälta ? :D

2008-03-25 @ 21:41:50
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: precis vad jag menar ;) haha!

2008-03-25 @ 21:44:50
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: M A M M A.J E S S I C A

jag tror inte det är så jättekallt, men ett par minus är det faktiskt :)

2008-03-25 @ 21:45:54
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: haha nej jag går i 2an, nästa vår ;)

2008-03-25 @ 21:56:48
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Lexie

svar: ja, det första samtalet jag ska ringa när jag kommer hem är till piercingstället..

2008-03-25 @ 22:11:47
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: Marie

På Halens, jag tyckte det var jättefint så hon ska nog få ett sådant =)

2008-03-25 @ 22:12:25
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se
Postat av: Tobias

svar: jensen södra ligger på södermalm och jag trivs, BB går på norra men jag har träffat henne :)

2008-03-25 @ 22:38:31
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0